자유게시판

сүт онімдері - сүт өнімдері эссе

작성자 정보

  • Martha 작성
  • 작성일

본문

 
 
 
 
 
 

 
 
сүт онімдері - сүт өнімдері эссе [Подробнее...]
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

3.Мәтіннің негізгі мақсаты-Нарықтағы фермерлік сүт өнімдері"сауда маркасының өнімдерін тұтынуды қолдау. 4. Сүт ө н імде р і нде н е г і з г і қ ор е кт і к затта р кальций, протеиндер, D витамині. Табиғи әрі пайдалы өнім бүгінде ішкі нарықты қамтамасыз етуімен қатар, экспортқа да жөнелтілуде. Аққа жарыған кез. Сүт өнімдерінен сыртқа. Сүт секілді қайшы пікірлерге ие басқа да азық-түлік өнімдерін табу қиын. Ол жалпы денсаулыққа пайдалы ма, салмақ тастауға көмектесе ме, оны шикі күйінде. Сүт және сүт өнімдері Қазақстан Республикасының техникалық реттеу саласындағы заңнамасында белгіленген талаптарға сәйкес келмеген жағдайда өндірістен және. Сүт өнімдері Сүт өнімдері сүттен дайындалатын әртүрлі тағамдар. Сүттен әртүрлі тағамдық өнімдер дайындалған кезде сүттің сақталу мерзімін ұзарту және оның құрамындағы пайдалы заттар мен жұғымдылық сапасын сақтау мақсаты да көзделеді. Қазіргі кезде мұнымен қатар сүт консервілерін, ашытылған сүт өнімдерін өндіру кеңінен дамып келеді. Кілтсөздері:2 сыныпқа ғылыми жобалар, cүт және сүт өнімдерінің пайдасы, адам денсаулығы бойынша ғылыми жобалар, Есек сүтінің пайдасы, Ешкі. Осы техникалық регламент Қазақстан Республикасының аумағында айналымдағы сүт және сүт өнімдеріне қолданылады, олар өнімдердің мынадай түрлерін қамтиды 1) сүт шикізаты және кілегей шикізаты ; 2) ішетін сүт және ішетін кілегей ; 3) сүт қышқылды өнімдер ; 4) сүзбе және сүзбе енімдері ; 5) қаймақ ; 6) сиыр сүтінен жасалған май; 7) алып тасталды. Айран • Қаймақ • Кілегей • Сары май • Ірімшік • Балқытылған сыр • Сүзбе • Саумал • Қымыз • Шұбат • Қойыртпақ • Қатық • Құрт • Сарысу • Шалап • Іркіт • Ақлақ • Балмұздақ • Сүт коктейлі • Йогурт • Варенец. Қорытынды Пайдаланылған әдебиеттер тізімі Ғылыми жобаның мақсаты: Оқушының өз бетімен ғылыми жұмыс жүргізу дағдысын қалыптастыру; Сүт және сүт тағамдары туралы мәлімет беру; Сүттің адам ағзасына пайдасын анықтау. Адамның күнделікті тағамдық рационында сиыр сүті көп пайдаланылады. Сиыр сүтінің құрамында су (87,5%), сүт қанты (4,7%), май (3,9%), ақуыздар (3,3%), минералдық заттар (0,7%), витаминдер мен ферменттер. Сүт өнімдерінен бас тарту остеопороз ауруына әкеледі. Осыған орай, сүт өнімдерінің адамға зияны мен пайдасы туралы мәліметтерді жинақтады. Сүт өнімдері. Өнімнің сапасы мен шығымы тек сүт құрамындағы компоненттер мөлшеріне ғана емес, сонымен бірге физикалық-химиялық, технологиялық қасиеттерге де байланысты, ал олар әр түрлі.






нурбанк кредит
педагогикалық практика есебі үлгісі
аутист балалардың психологиялық педагогикалық сипаттамасы
рейтинг автомагнитол на андроиде
мел белый комовый

.
==============================================================

~~~~~ 725 правила гчп адилет ~~~~~

==============================================================
.

관련자료

댓글 0
등록된 댓글이 없습니다.