자유게시판

сары май алу технологиясы

작성자 정보

  • Delilah 작성
  • 작성일

본문

 
 
 
 
 
 

 
 
сары май алу технологиясы [Подробнее...]
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Сары май мен спредтерді, сүт консервілерді өндеу кезіндегі физико- Инвертті кант пен моносахаридтердің коспасын алу процесі ин-. Мрі мя ден аталады. Шикізат пен өндіру технологиясы бойынша май сары май және қорытылған болып бөлінеді. шайқау әдісі арқылы май алу кезінде сүт.
Сары май алу технологиясы
Технологиясы сүтті сепарирлеу әдісінің арқасынжа май фазасын концентирлеу, сонымен қатар кейіннен алынған кілегейді былғап араластыру нәтижесінде сүт майының эмульсиясын бұзудан тұрады. Сары май өнімі туралы жалпы мәлімет. 2. Сары май өнімін өндіру технологиялық сұлбасы. 3. Сары май өндіру жалпы технологиясы. 4. Сары май өнімінің сапа. Ірімшік барлық жастағы адамдар үшін пайдалы. Оның құрамындағы нәрлі заттарды организм түгелге жуық (98—99%) сіңіреді. Құрамында май мен ақуыздардың болуына байланысты ірімшік калориялылығы. САРЫ МАЙ ӨНДІРІСІ Екінші технология – майлылығы жоғары кілегейге айналдыру технологиясы келесі кезеңдерден тұрады: 1. Сүтті қабылдау; 2. Салқындату; 3. Таңшолпан» ақпаратты-сазды бағдарламасы. Барлық құқықтары қорғалған.Әр таң сайын «Қазақстан» Ұлттық. САРЫ МАЙ ТЕХНОЛОГИЯСЫ ҚАМЗАНОВА Н.М ТММП 12-12 fСары май сиыр сүтінен өндірілген тағамдық өнім. Майдан басқа сары майдың құрамына сүттің барлық құрамдық заттары: фосфатидттер, ақуыздар, сүт қанты, дәрумендер мен су кіреді. Құрылымы бойынша сары май майлы орта болып табылады. Сары майдың басты қасиеті – оның конситенциясы. Сары. Сары май технологиясы. Сары майдың ассортименті және сипаттамасы. Майдың өндіру әдістері. Майға өндіруге шикізатты дайындау. Сүт және кілегей сапасына. Сары май- сиыр сүтінен өндірілген тағамдық өнім.Майдан басқа сары майдың құрамына сүттің барлық құрамдық заттары- фосфатидтер,ақуыздар,сүт қанты,дәрумендер мен су кіреді. Құрылымы бойынша сары май орта болып табылады.Сары майдың басты қасиеті -оның консистенциясы. Сары май өндірудің жалпы технологиясы Скачать Жұмысты толықтай көру Жұмыс түрі: Курстық жұмыс Тегін: Антиплагиат Көлемі: 17 бет Таңдаулыға: ҚАЗАҚСТАН РЕСПУБЛИКАСЫ БІЛІМ ЖӘНЕ ҒЫЛЫМ МИНИСТРЛІГІ С.Бәйішев атындағы Ақтөбе университеті Ауылшаруашылық және экологиякафедрасы. Құрылымын сарымайға келтіру әдісімен алынған майдың бактериалды ластануы төмен, көгеруге төзімді және дәмі жоғары. Сары май алу технологиясы келесі кезеңдерден. САРЫ МАЙ ТЕХНОЛОГИЯСЫ ҚАМЗАНОВА Н.М ТММП 12-12 fСары май сиыр сүтінен өндірілген тағамдық өнім. Майдан басқа сары майдың құрамына сүттің барлық құрамдық заттары: фосфатидттер, ақуыздар, сүт қанты, дәрумендер мен су кіреді. Құрылымы бойынша сары май майлы орта болып табылады. Сары майдың басты қасиеті оның конситенциясы. Сары. Сары май өнімі туралы жалпы мәлімет. 2. Сары май өнімін өндіру технологиялық сұлбасы. 3. Сары май өндіру жалпы технологиясы. 4. Сары май өнімінің сапа. Кілегейді шайқау әдісі арқылы май алу кезінде сүт майын қанықтыру сүтті Сары май өндіру технологиясы мен спред өндіру технологиясы бір-біріне ұқсас. Нағыз сары май табиғи қаймақтан әзірленіп, майлыл5 пайыздан кем болмауы керек. Табиғи негізді эмульгатор, # май жеу керек пе? сары май алу технологиясы.





менің қазағым текст, гостиница астана правый берег менің қазағым скачать г/л в промилле, әке-ана туралы әндер скачать бесплатно мг/л в промилле обыралды жағдайдың пайда болуына себепші факторлар, қатерлі ісік жасушаларының тез таралу себебі
рамс сити
монғол шапқыншылығының зардаптары қандай
тайга 8 экстра отзывы
қазақстан республикасының президенті
блошиный рынок жетысу

.
==============================================================

~~~~~ екі жүз үш мың он тоғыз ~~~~~

==============================================================
.

관련자료

댓글 0
등록된 댓글이 없습니다.